DISC Profile DISC Assessment WheelPartner In Management (Pim) biedt gratis een DISC-persoonlijkheidsanalyse aan voor jezelf en of één van jouw medewerkers. Het aanbod geldt in combinatie met 6 coachingsuren (door een gecertificeerde coach). De investering per persoon bedraagt slechts € 875,00 exclusief BTW en reiskosten.

Het DISC-persoonlijkheidsprofiel bevat kortweg vier stijlen:

D – Hoe men omgaat met problemen en uitdagingen
I - Hoe men anderen beweegt en overhaalt tot het eigen standpunt
S – Hoe men omgaat met veranderingen in hun omgeving
C – Hoe men omgaat met regels, details en procedures

Iedere persoon beschikt in een bepaalde omgeving over een mix van bovenstaande vier eigenschappen. Het DISC model brengt voorkeursgedrag, sterke kanten en communicatie in kaart. DISC bevordert open communicatie, helpt conflicten op te lossen en te verminderen, versterkt relaties en samenwerking in teams en vergroot effectiviteit in de verschillende lagen van een organisatie.

Het coachingstraject start met het DISC-persoonlijkheidsprofiel als uitgangspunt en formuleert vanuit die invalshoek het coachingsvraagstuk. De coachee leert gedurende de coachingsbijeenkomsten vanuit de 'eigen bril' te kijken naar de achterliggende oorzaken en bedenkt onder aanmoediging van een ervaren coach concrete oplossingen. 

Button Inschrijven

Voor meer informatie, neemt contact op met:

drs. Math Hoenen
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06-23338380