Jack Welch heeft in het verleden een aardige quote afgegeven die tot nadenken stemt.

Eerst zelf groeien daarna je omgeving“Before you are a leader, success is all about growing yourself. When you become a leader, success is all about growing others” (Jack Welch).

PIM zegt: eerst ik, dan jij pas? Dat is niet de essentie, zo zal Jack Welch het niet bedoeld hebben. Hij lijkt eerder de filosofie van Plato aan te houden: “ken uzelf”. Je kan anderen pas laten groeien als je jezelf kent, als je aandacht hebt besteed – en blijft besteden- aan je eigen ontwikkeling. Met die bagage ben je als leider van betekenis voor je organisatie en je mensen.
In het True Leadership Programme starten we met de persoonlijke ontwikkeling. We reiken handvatten aan waarmee de deelnemers meer zicht op zichzelf gaan krijgen. Waar liggen je beperkingen? Nog belangrijker: waar liggen je mogelijkheden? En hoe kan je die zinvol inzetten om je medewerkers verder te ontwikkelen? En daarmee ook de organisatie op een hoger plan te trekken? Daarmee houdt je eigen ontwikkeling niet op, die gaat gewoon door. Je krijgt terug wat je uitzendt.

Deel via social media

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn